Βαϊνάλντουμ: «Δεν είναι δικαιολογία οι τραυματισμοί»

Η Λίβερπουλ πηγαίνει στην Αγγλία από το κακό στο χειρότερο και ο Ολλανδός μέσος, Τζίνι Βαϊνάλντουμ δεν θέλησε να σταθεί μόνο στις απουσίες που είναι πολλές λόγω τραυματισμού.

Βαϊνάλντουμ: «Δεν είναι δικαιολογία οι τραυματισμοί»

Ο Ολλανδός άσος είναι από τους καλύτερους της ομάδας του Λίβερπουλ αν και δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και κανείς δεν ξέρει εάν θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Βαϊνάλντουμ μετά και την ήττα από την Έβερτον δεν θέλησε να ψάξει μόνο δικαιολογίες και δεν στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που έχουν οι «κόκκινοι» από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

«Η ήττα μας ήταν οδυνηρή. Βιώνουμε μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν μπορούμε να σκοράρουμε και δεχόμαστε γκολ με εύκολο τρόπο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και έχουμε πολλά παιχνίδια, για να γυρίσουμε την κατάσταση.

Όλοι οι τραυματισμοί δεν το κάνουν πιο εύκολο, όμως δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία. Πιστεύω ακράδαντα ότι έχουμε ακόμα μια ομάδα που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρότερα για να την αλλάξουμε σύντομα.

Πρέπει να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη, να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να δώσουμε ό, τι μπορούμε και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να κλείσουμε την σεζόν με έναν καλό τρόπο», τα λόγια του Ολλανδού μέσου της Λίβερπουλ, Τζίνι Βαϊνάλντουμ.