Θετικός στον κορονοϊό ο βοηθός του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο ένας εκ των βοηθών του Μπόμπι Μάντεν, στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Ρουμ. Αλαλούμ το Σαββατοκύριακο στη Σκοτία, με τους ορισμούς των Μάντεν (δεν σφύριξε τελικά) και του έτερου βοηθού, Στιούαρτ, ο οποίος ήταν κανονικά επόπτης στο Χιμπέρνιαν - Χάμιλτον!  

Θετικός στον κορονοϊό ο βοηθός του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο ένας εκ των βοηθών του Μπόμπι Μάντεν, στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο των «πράσινων» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Ρουμ.

Ο βοηθός του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Ντέιβιντ Ρουμ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Σκοτσέζος επέστρεψε από την Ελλάδα και όπως αναφέρουν οι Βρετανοί βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Ρουμ απομονώθηκε ήδη για τις επόμενες 14 ημέρες. Συγκεκριμένα, ο Ρουμ υποβλήθηκε σε τεστ την περασμένη Τετάρτη και αφού βρέθηκε θετικός δεν ορίστηκε στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακο του πρωταθλήματος της Σκοτίας.

Ο Μπόμπι Μάντεν, ο διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αν και είχε δυο αρνητικά τεστ, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο Ρος Κάουντι – Σέλτικ ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να διευθύνει την αναμέτρηση!

Το φοβερό είναι πως ο έτερος βοηθός του ντέρμπι, Γκρέιμι Στιούαρτ παρά το γεγονός ότι είχε επίσης δύο διαδοχικά αρνητικά τεστ για τον κορονοϊό, όπως και ο Μάντεν, το Σάββατο ήταν επόπτης στον αγώνα της Χιμπέρνιαν με αντίπαλο τη Χάμιλτον.

Μάλιστα η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση και ζήτησε συγνώμη και από τις δυο ομάδες, γιατί όπως αναφέρει έπρεπε ο Στιούαρτ, αν και είχε δυο αρνητικά τεστ, να μην ήταν βοηθός στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.