Μέσι: Το συλλυπητήριο μήνυμα στο Ροναλντίνιο για το θάνατο της μητέρας του (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον θρυλικό συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Ροναλντίνιο, για τον θάνατο της μητέρας του από κορονοϊό

Μέσι: Το συλλυπητήριο μήνυμα στο Ροναλντίνιο για το θάνατο της μητέρας του (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι, σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου της μητέρας του Ροναλντίνιο, έστειλε το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα στον θρυλικό συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχασε τη μητέρα του από τον κορονοϊό.

Οι δύο παίκτες έγραψαν παρέα αρκετές σελίδες ιστορίας με τους «Μπλαουγκράνα» και είχαν ιδιαίτερο δεσμό ως συμπαίκτες. Το είδωλο κι ο μέντορας του Λιονέλ Μέσι στους Μπλαουγκράνα, ο μοναδικός Ροναλντίνιο, έχασε τη μητέρα του, Ντόνα Μαγκελίνα, η οποία πέθανε σε ηλικία 71 ετών έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Σε μία τέτοια στιγμή, ο Μέσι δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον Βραζιλιάνο «μάγο» και καλό του φίλο και θέλησε να τον στηρίξει δημόσια, ποστάροντας στον λογαριασμό του στο Instagram το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα:

«Ρόνι, δεν έχω λόγια, δεν μπορώ να το πιστέψω. Απλά σου στέλνω δύναμη και μια μεγάλη αγκαλιά σε σένα και την οικογένειά σου. Λυπάμαι πολύ, ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

Δείτε το μήνυμα του Μέσι