Υπουργός Αθλητισμού Γαλλίας: «Κιλιάν, μείνε στην Παρί Σεν Ζερμέν!»

Η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρατσινεάνου, απεύθυνε έκκληση στον Κιλιάν Εμπαπέ να παραμείνει στο δυναμικό της Παρί Σεν Ζερμέν!

Υπουργός Αθλητισμού Γαλλίας: «Κιλιάν, μείνε στην Παρί Σεν Ζερμέν!»

Η εκπληκτική του εμφάνιση στο πρόσφατο ματς με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» πυροδότησε νέο κύκλο φημολογίας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Περί του Κιλιάν Εμπαπέ ο λόγος, με τον Γάλλο άσο να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο εντυπωσιακό 1-4 της Παρί στη Βαρκελώνη, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Όντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όλων των εποχών -και ήδη φτασμένος ποδοσφαιριστής από πλευράς δυνατοτήτων-, ο 22χρονος Γάλλος είναι εύλογα «μήλον της Έριδος» για πολλά από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με τις φήμες για μεταγραφή του σε μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ να... δίνουν και να παίρνουν.

Ακριβώς γι' αυτό, η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας αποφάσισε να... παρέμβει, απευθύνοντας έκκληση στον Εμπαπέ να μην εγκαταλείψει την Παρί για κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο, αλλά να παραμείνει στη χώρα και στην ομάδα της πρωτεύουσας!

Η Ροξάνα Μαρατσινεάνου είπε χαρακτηριστικά επί του θέματος: «Κιλιάν μείνε στην Γαλλία. Θέλουμε να συνεχίσουμε να σε παρακολουθούμε να αγωνίζεσαι έτσι. Σε χρειαζόμαστε, ο κόσμος σε χρειάζεται, η Παρί Σεν Ζερμέν σε χρειάζεται. Και οι νεαροί παίκτες πρέπει να έχουν παραδείγματα».

Ο ίδιος ο Εμπαπέ, πάντως, μετά τον θρίαμβο της Παρί επί της Μπαρτσελόνα, είχε σπεύσει να δηλώσει σχετικά με το μέλλον του: «Θα ήταν χαζό να αποφασίσω το μέλλον μου πάνω σε έναν συγκεκριμένο αγώνα.

Η αλήθεια είναι πως όλα είναι σε συνάρτηση με ένα μακροχρόνιο πλάνο. Πάντα λέω πως είμαι χαρούμενος εδώ, στην Παρί. Τέτοια παιχνίδια με κάνουν ακόμα πιο χαρούμενο. Η φανέλα της Παρί είναι αυτή που έχω στην καρδιά μου».