Πελέ στο Νetflix: «Ήμουν ερωτιάρης» (vid)!

Ο Πελέ μιλώντας σε ντοκιμαντέρ του Netflix, για τη ζωή του, δήλωσε ότι κάποια στιγμή, από τις ερωτικές του ατασθαλίες. δεν ήξερε πόσα παιδιά είχε!

Πελέ στο Νetflix: «Ήμουν ερωτιάρης» (vid)!

Αποκαλύψεις σχετικά με την άστατη ερωτική του ζωή στα νιάτα του έκανε μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του, ο Πελέ μιλάει ανοικτά για την ατίθαση ερωτική ζωή του, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες έξω από τον κόσμο της μπάλας.

Στις 23 Φεβρουαρίου, το Netflix θα προβάλει για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ του για τη ζωή του «βασιλιά της μπάλας» κι ο 80χρονος Βραζιλιάνος μιλάει με ειλικρίνεια για ορισμένα σημεία της, αθέατης, προσωπικής ζωής του.

Eν τω μεταξύ, ως ...πρόγευση, έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του όπου το «μαύρο διαμάντι» παρουσιάζεται να λέει:

«Ημουν ερωτιάρης, είχα πολλές αγάπες και σε κάποια φάση της ζωής μου δεν ήξερα καν πόσα παιδιά έχω. Πάντα όμως ήμουν ειλικρινής με τις γυναίκες μου και τους έλεγα ότι πηγαίνω και με άλλες».

Ο Πελέ έχει τέσσερα παιδιά από τον πρώτο γάμο του, δύο δίδυμα από τον δεύτερο, ενώ έχει αναγνωρίσει και δύο ακόμα, αλλά βρίσκεται και σε δικαστική διαμάχη για την αναγνώριση ενός ακόμη.

Βέβαια, όπως εξήγησε και μια εκ των γυναικών του: «Ο Πελέ ήθελε ανοικτή σχέση, αλλά ανοικτή μόνο για εκείνον. Από εμάς απαιτούσε αποκλειστικότητα»!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας