Ριβάλντο: «Το μέλλον του Μέσι είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Ριβάλντο είναι σίγουρος πως ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και πως το παιχνίδι με τους Γάλλους στο «Κάμπ Νόου» ήταν το τελευταίο στου στο Champions League με την Μπάρτσα.

Ριβάλντο: «Το μέλλον του Μέσι είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Σίγουρος ότι ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρουσιάστηκε ο Ριβάλντο, ο οποίος για μία ακόμη φορά πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στην Μπαρτσελόνα, στην οποία έγραψε ιστορία.

«Αυτό το ματς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν πιστεύω ήταν το τελευταίο του Λιονέλ Μέσι με τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» για το Champions League» ανέφερε αρχικά ο «Ρίμπο» για να συμπληρώσει: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να του δώσει ρεαλιστικές πιθανότητες διεκδίκησης κάποιου σημαντικού τίτλου.

Το μέλλον του είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ειδικά μετά την εμφάνισή της στο μεταξύ τους παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που μπορεί να του δώσει πίσω την ευκαιρία να συνεχίσει να κατακτά τίτλους.

Ο Μέσι είναι άνω των 30 ετών κι ακόμη κουβαλάει την ομάδα. Και μέσα σε όλα αυτά, είδε τον καλύτερό του φίλο και συμπαίκτη, τον Σουάρες, να φεύγει με ακατανόητο τρόπο από την ομάδα και να μετατρέπει την Ατλέτικο Μαδρίτης στα καλύτερά της».