Λημνιός: «Δύσκολη περίοδος για εμένα»

Ο Δημήτρης Λημνιός παραδέχθηκε πως δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για εκείνον ωστόσο θεωρεί πως θα πάρει ευκαιρίες στην Κολωνία και θα δείξει την αξία του.

Λημνιός: «Δύσκολη περίοδος για εμένα»

Ο Λημνιός αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για την Κολωνία πριν από λίγους μήνες αλλά η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν έχει χρόνο συμμετοχής και ο ίδιος περιμένει άμεσα πως αυτό θα αλλάξει.

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός παραδέχθηκε πως δεν είναι η καλύτερη περίοδος για εκείνον από τη στιγμή μάλιστα που δεν παίζει αλλά είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια.

«Θα πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Είναι πολύ δύσκολη αυτή η περίοδος για μένα. Νομίζω ότι κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα στα παιχνίδια που έπαιξα. Ξέρω τις ικανότητές μου και περιμένω την ευκαιρία μου», τόνισε ο άσος της Κολωνίας, Δημήτρης Λημνιός.

«Δύο ημέρες πριν από τον αγώνα Κυπέλλου με την Όσναμπρικ μίλησα με τον προπονητή μου και μου είπε πως είναι ευχαριστημένος από εμένα και ότι θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Οι προπονήσεις μου πηγαίνουν καλά και πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα μου. Έχω αρκετή ποιότητα, αυτό που λείπει είναι η ένταση των αγώνων. Ο ρυθμός εδώ είναι πολύ έντονος και έτσι το πιο σημαντικό είναι να μπεις στα παιχνίδια», υπογράμμισε ο διεθνής ακραίος επιθετικός της ομάδας της Κολωνίας.