UEFA: Ματαιώνεται και επίσημα το Youth League, δεν παίζουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Την οριστική ματαίωση του φετινού Youth League αποφάσισε την Τετάρτη (17/2) η UEFA, μια διοργάνωση στην οποία επρόκειτο να παίξουν οι ομάδες νέων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Διαβάστε γιατί.

UEFA: Ματαιώνεται και επίσημα το Youth League, δεν παίζουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Οριστική είναι πλέον η ματαίωση του φετινού Youth League, όπως αποφάσισαν οι ιθύνοντες της UEFA την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για μια διοργάνωση στην οποία θα εκπροσωπείτο τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ, μέσω τις ομάδες Νέων των δύο συλλόγων.

Όπως τονίστηκε από την UEFA, η απόφαση πάρθηκε για λόγους ασφαλείας, θέλοντας να προστατεύσει την υγεία των νέων ποδοσφαιριστών και όλους όσοι έδιναν το «παρών» στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, εν μέσω πανδημίας.

Έτσι λοιπόν το UEFA Youth League της σεζόν 2020-2021 δεν θα διεξαχθεί, κατόπιν της επίσημης απόφασης από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε κληρωθεί να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στις 3 Μαρτίου για τη φάση των «64» του UEFA Youth League, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αγωνιζόταν με αντίπαλο την Γκόρνικ Ζάμπρζε, για την ίδια φάση του θεσμού.