Χέντερσον: «Να βάλουμε ένα τέλος, ελπίζω να γίνει κόντρα στη Λειψία»

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει απόψε τη Λειψία με στόχο να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Τι δήλωσε ο αρχηγός Τζόρνταν Χέντερσον για το ματς αλλά και τα όσα ακούγονται για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών!   

Χέντερσον: «Να βάλουμε ένα τέλος, ελπίζω να γίνει κόντρα στη Λειψία»

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον είπε:

«Εμείς οι παίκτες αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη. Ξέρω πως ο προπονητής προσπαθεί να μας προστατεύει όσο περισσότερο μπορεί στις συνεντεύξεις του, όμως εμείς ως παίκτες γνωρίζουμε ότι είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και για τα αποτελέσματα και για τις εμφανίσεις.

Εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παλέψουμε, για να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Ελπίζουμε η αρχή να γίνει με τη Λειψία.

Θεωρώ πως όταν βγούμε από αυτήν την κατάσταση -και ελπίζω να γίνει σύντομα αυτό- θα είμαστε πολύ δυνατότεροι.

Η δύναμη αποκτάται από τις περιόδους που μια ομάδα μένει ενωμένη και ξεπερνάει τις δυσκολίες. Αν το κάνουμε αυτό, είμαστε σίγουροι πως θα είμαστε πιο δυνατοί στο τέλος.

Ένα νέο παιχνίδι φέρνει νέες ευκαιρίες και μια νέα πρόκληση, αυτό που έχουμε κόντρα στη Λειψία.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε τα πάντα, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τις φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τις σχέσεις των παικτών, είπε: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να σχολιάσω κάποιον που κάθεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να δημιουργεί φήμες για τον προπονητή ή για τα αποδυτήρια. Μου άρεσε πολύ αυτό που διάβασα, ότι ο Άλισον και ο Ρόμπερτσον είχαν μαλώσει! Δεν υπάρχει αλήθεια σε καμία από αυτές τις φήμες».

Τέλος αναφορικά με τον Τιάγκο, τόνισε: «Είναι εξαιρετικός από την στιγμή που ήρθε στην ομάδα, είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Είναι και ένας καλός άνθρωπος εκτός γηπέδου.

Αποτελεί μια φανταστική προσθήκη για την ομάδα και πιθανότατα γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον τη Λειψία. Έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στην ομάδα».