Bundesliga: Παραλίγο να χάσει η Μπάγερν, 3-3 με την Αρμίνια! (highlights)

Η Μπάγερν αιφνιδιάστηκε πλήρως από την Αρμίνια, έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2 και 1-3, καταφέρνοντας τελικά να πάρει ισοπαλία με 3-3 το βράδυ της Δευτέρας! Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στη Bundesliga.

Bundesliga: Παραλίγο να χάσει η Μπάγερν, 3-3 με την Αρμίνια! (highlights)

Μετά τις Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπορούσια Ντόρτμουντ, ήρθε και η σειρά της Μπάγερν να πέσει θύμα τεράστιας έκπληξης το βράδυ της Δευτέρας, στο ακροτελεύτιο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής στη Bundesliga.

Η ομάδα του Μονάχου αιφνιδιάστηκε πλήρως από τη... θρασύτατη Αρμίνια Μπίλεφελντ, η οποία έπαιξε άφοβα και προηγήθηκε 0-2 και 1-3, πριν οι Βαυαροί με δύο γκολ στη συνέχεια καταφέρουν να σώσουν έστω τον βαθμό, ισοφαρίζοντας στο τελικό 3-3!

Βεβαίως η συγκεκριμένη απώλεια δεν κόστισε και τόσο στην Μπάγερν, δεδομένου ότι εξακολουθεί να έχει μια διαφορά της τάξεως των πέντε βαθμών από τη δεύτερη της κατάταξης Λειψία, η οποία πάντως εξακολουθεί να ελπίζει...

Την Κυριακή 14/2

Με «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Βόλφσμπουργκ με την Γκλάντμπαχ στη «Volkswagen Arena»

Ένα αποτέλεσμα που δεν εξυπηρέτησε καμία από τις δύο ομάδες και ειδικά τα «πουλάρια», που συμπλήρωσαν τρεις αγώνες χωρίς νίκη και απέχουν από την πρώτη τετράδα 6 βαθμούς. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι «λύκοι» παρέμειναν μέσα στις τέσσερις πρώτες θέσεις, ισόβαθμοι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Λιγότερο από ένα 24ωρο έμεινε κάτω από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στη βαθμολογία της Bundesliga η Άιντραχτ.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης, με δύο γκολ στο β' ημίχρονο στον εντός έδρας αγώνα της με την Κολωνία, επικράτησε 2-0 και πέρασε εκ νέου στην τρίτη θέση της κατάταξης, περιμένοντας το αποτέλεσμα του αποψινού ματς της Βόλφσμπουργκ με τη Γκλάντμπαχ για να δει αν θα παραμείνει εκεί, ή αν οι «λύκοι» θα την προσπεράσουν...

Το Σάββατο 13/2

Μεγάλες εκπλήξεις επεφύλασσε η 21η αγωνιστική της Bundesliga, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου έχασαν εκ νέου βαθμούς τόσο η Μπάγερ Λεβερκούζεν όσο και η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι «ασπιρίνες» προηγούνταν 2-0 της Μάιντς μέχρι το 89', ωστόσο με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο οι χαλκέντεροι φιλοξενούμενοι πήραν ανέλπιστη -και σπουδαία στην προσπάθειά τους για αποφυγή του υποβιβασμού- ισοπαλία με σκορ 2-2 στη «BayArena»!

Η δε Ντόρτμουντ χρειάστηκε ένα γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ στο 81ο λεπτό προκειμένου να αποφύγει την ήττα υποδεχόμενη τη Χόφενχαϊμ, παραχωρώντας κι αυτή ισοπαλία με 2-2. Μάλιστα, οι Βεστφαλοί εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός της πρώτης πεντάδας της βαθμολογίας και ως συνέπεια εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν!

Χωρίς νικητή έληξαν και τα παιχνίδια της Στουτγκάρδης κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου (1-1), όπως και της Βέρντερ Βρέμης με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ (0-0). Λευκή ισοπαλία και στο τελευταίο χρονικά ματς στο Βερολίνιο μεταξύ της Ουνιόν και της Σάλκε συνεπώς δεν αναδείχθηκε νικητής στις Σαββατιάτικες ανα

Tην Παρασκευή 12/2

Στο -4 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Λειψία, έστω και με ματς περισσότερο.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga, οι «κόκκινοι ταύροι» επικράτησαν οριακά με σκορ 2-1 της Άουγκσμπουργκ, αφού παρότι προηγήθηκαν 2-0 στο α' ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 77' και... άγχωσαν τους γηπεδούχους, χωρίς πάντως να καταφέρουν κάτι περισσότερο.

Το προφίλ της 21ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/2

Λειψία – Άουγκσμπουργκ 2-1
(38' πέν. Όλμο, 43' Ενκουνκού - 77' πέν. Καλιγκιούρι)

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/2

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μάιντς 2-2
(14' Αλάριο, 84' Σικ - 89' Γκλάτσελ, 90'+2' Στέγκερ)

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 2-2
(24' Σάντσο, 81' Χάαλαντ - 31' Νταμπούρ, 51' Μπεμπού)

Στουτγκάρδη – Χέρτα Βερολίνου 1-1
(45'+1' Κάλαϊτζιτς - 82' Νετς)

Βέρντερ Βρέμης – Φράιμπουργκ 0-0

Ουνιόν Βερολίνου – Σάλκε 0-0

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/2

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία 2-0
(57' Αντρέ Σίλβα, 79' Εντικά)

Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 0-0

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/2

Μπάγερν Μονάχου – Αρμίνια Μπίλεφελντ 3-3
(48' Λεβαντόφσκι, 57' Τολισό, 70' Ντέιβις - 9' Βλαπ, 37' Πίεπερ, 49' Γκεμπάουερ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ