Στη Φαμαλικάο είναι βασικός ο Πέπε

Ο Πέπε δόθηκε δανεικός στη Φαμαλικάο από τον Ολυμπιακό και έχει καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού.

Στη Φαμαλικάο είναι βασικός ο Πέπε

Στη Φαμαλικάο συνεχίζει την καριέρα του, ο Πέπε, με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος έφυγε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για την πατρίδα του προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο 23χρονος μέσος είχε αποκτηθεί από τους Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήθελε διακαώς τον ποδοσφαιριστή. Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα, αλλά ούτε και στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" τον παραχώρησαν στη Φαμαλικάο προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, διότι και ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πράγματα στην ομάδα του Πειραιά. Στην ουραγό του πορτογαλικού πρωταθλήματος δεν άργησε να πάρει φανέλα βασικού.

Ήδη έχει παίξει βασικός σε δύο παιχνίδια με τη φανέλα της Φαμαλικάο και μάλιστα ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Έπαιξε με τη Μπενφίκα και με τη Μπελενένσες και στον πορτογαλικό Τύπο φιλοξενήθηκαν πολύ καλά σχόλια για την εικόνα του ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό.