Μάρκο Σίλβα: Υποψήφιος για Μπόρνμουθ

Ο Πορτογάλος προπονητής, Μάρκο Σίλβα είναι μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπόρνμουθ.

Μάρκο Σίλβα: Υποψήφιος για Μπόρνμουθ

Πληροφορίες θέλουν τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, να είναι μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπόρνμουθ.

Ο Τζέισον Τίντολ έλυσε τη συνεργασία του με την αγγλική ομάδα που βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Ο παλαίμαχος Άγγλος διεθνής Τζόναθαν Γκουντγκέιντ είναι αυτές τις μέρες ο υπηρεσιακός τεχνικός αλλά η διοίκηση της Μπόρνμουθ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αν και με τον Γκουντγκέιντ η ομάδα είναι αήττητη σε δυο αναμετρήσεις.

Ο Γκουντγκέιντ έχει μία νίκη και μία ισοπαλία σε δυο αναμετρήσεις αλλά δεν θα παραμείνει πρώτος προπονητής στη Μπόρνμουθ, εκτός κι αν την τελευταία στιγμή η διοίκηση κάνει στροφή και προχωρήσει σε μονιμοποίηση του Γκουντγκέιντ.

Η ουσία είναι πως ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έχει εργαστεί στον Ολυμπιακό είναι μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται για τον πάγκο της Μπόρνμουθ. Ο 43χρονος Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι φυσικά αρνητικός να αναλάβει την Μπόρνμουθ, αφού αυτή τη στιγμή δεν έχει ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Μάρκο Σίλβα έχει εργαστεί στην Αγγλία σε Χαλ, Γουότφορντ και Έβερτον, μετά την αποχώρησή του από τη χώρα μας και τον Ολυμπιακό.