Μπάγερν: Και επίσημα... Βαυαρός ο Ουπαμεκάνο (pic)

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταγιότ Ουπαμεκάνο από τη Λειψία

Μπάγερν: Και επίσημα... Βαυαρός ο Ουπαμεκάνο (pic)

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα είναι από το καλοκαίρι ο Νταγιότ Ουπαμεκανό, όπως ανκοινώθηκε από τους Βαυαρούς. Ο παίκτης της Λειψίας συμφώνησε σε συμβόλαιο που έχει διάρκεια έως το 2026, ενώ οι Γερμανοί θα πληρώσουν στους «ταύρους» την ρήτρα του παίκτη, ύψους 42,5 εκατ.ευρώ.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε το μήλον της έριδος για πολλούς ισχυρούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου ήταν αυτή που τον κέρδισε.

Στο Μόναχο, το Ουπαμεκανό θα νιώσει μάλλον... άνετα, καθώς η Μπάγερν έχει στο ρόστερ της έξι Γάλλους: Τους Κίνγκσλεϊ Κομάν, Κορεντίν Τολισό, Λούκας Ερνάντες, Μπενζαμίν Παβάρ, Μπούνα Σαρ και τον 18χρονο Τανζουί Νιανγκού.

«Ο Ουπαμεκανό, είναι μόλις 22 ετών, αλλά έχει εξελιχθεί πάρα πολύ. Ήμουν πάντα πεπεισμένος ότι είχαμε μια ενδιαφέρουσα πρόταση γι' αυτόν: του παρουσιάσαμε το όραμά μας για την καριέρα του στη Μπάγερν» τόνισε ο Σαλιχάμιντζιτς για την επικείμενη μεταγραφή και κατέληξε:

«Την περασμένη εβδομάδα στη Ντόχα μίλησα ξανά με όλες τις πλευρές. Στο τέλος μιας μακράς διαδικασίας, ο παίκτης, η οικογένειά του και η διοίκηση ήταν πεπεισμένοι ότι η Μπάγερν ήταν ο σωστός προορισμός γι’ αυτόν».