Σε ανοιχτή γραμμή με τη Φλαμένγκο ο Ραφίνια

Ο Ραφίνια είναι σε διαρκή επικοινωνία με τη Φλαμένγκο προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός.

Σε ανοιχτή γραμμή με τη Φλαμένγκο ο Ραφίνια

Η περιπέτεια του Ραφίνια στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε, αφού το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό τερματίστηκε και ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στη Βραζιλία. Ο έμπειρος μπακ βρίσκεται στην πατρίδα του όπου απολαμβάνει τις διακοπές του.

Παρόλα αυτά τα Μέσα της Βραζιλίας δεν σταματούν ασχολούνται καθημερινά με το μέλλον του. Τα ρεπορτάζ στη χώρα του καφέ αναφέρουν ότι ο Ραφίνια βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τη Φλαμένγκο προκειμένου να επιστρέψει σε αυτήν.

Η πρώην ομάδα του θέλει να τον εντάξει και πάλι στο ρόστερ της, ενώ και ο ίδιος δεν έχει καμία αντίρρηση να φορέσει ξανά τη φανέλα της. Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους η Φλαμένγκο είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ραφίνια. Ουσιαστικά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στη Φλαμένγκο από την οποία έφυγε το καλοκαίρι για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αυτή τη στιγμή η Φλαμένγκο έχει ρίξει όλο της το βάρος στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Η επιστροφή του Ραφίνια στην "Φλα" αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τις 26 Φεβρουαρίου όταν και ολοκληρώνεται ο… μαραθώνιος στη Βραζιλία.