Στη Φλαμένγκο ο Μπρούνο Βιάνα

Ο Μπρούνο Βιάνα ανακοινώθηκε από τη Φλαμένγκο στην οποία θα αγωνιστεί για μία σεζόν με τη μορφή του δανεισμού από τη Μπράγκα.

Στη Φλαμένγκο ο Μπρούνο Βιάνα

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στα ευρωπαϊκά γήπεδα ο Μπρούνο Βιάνα επέστρεψε στη Βραζιλία. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Φλαμένγκο στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του έως τον Δεκέμβριο του 2021.

Η απόκτηση ανακοινώθηκε από τον βραζιλιάνικο σύλλογο πριν λίγες ώρες και πρόκειται για δανεισμό του Βιάνα από τη Μπράγκα στη Φλαμένγκο. Στη συμφωνία των δύο ομάδων έχει μπει και οψιόν αγοράς, αλλά δεν έγινε γνωστό το ύψος της.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός είχε πωληθεί από τον Ολυμπιακό στη Μπράγκα έναντι 3 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2018, ενώ είχε προηγηθεί και μία σεζόν στην οποία έπαιξε στους Πορτογάλους με τη μορφή του δανεισμού από τους Πειραιώτες. Θυμίζουμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν αποκτήσει τον παίκτη το καλοκαίρι του 2016 από την Κρουζέιρο κατόπιν θερμής εισήγησης του Πάουλο Μπέντο.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Μπρούνο Βιάνα έπαιξε σε 22 παιχνίδια με τη Μπράγκα έχοντας σκοράρει και δύο φορές. Στη συνέχεια, όμως, ήρθε σε σύγκρουση με τον προπονητή της ομάδας, τον Κάρλος Καρβαχάλ με αποτέλεσμα να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα. Έτσι κρίθηκε σκόπιμο να παραχωρηθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να μην μένει ανενεργός.