Βαλμπουενά: Έτσι βλέπει το Παρί - Μπαρτσελόνα - Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ και η απόδοση του Εμπαπέ

Ότι ο τραυματισμός του Νεϊμάρ αλλάζει τα δεδομένα του ζευγαριού της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League, αλλά κι ότι θα επηρεάσει τον Κιλιάν Εμπαπέ εκτίμησε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Βαλμπουενά: Έτσι βλέπει το Παρί - Μπαρτσελόνα - Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ και η απόδοση του Εμπαπέ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει να παίξει στη Γαλλία από το 2017 αλλά οι Γάλλοι συνάδελφοι δεν τον ξεχνούν και δεδομένης της εμπειρίας και της ποιότητας του καταφεύγουν σ' εκείνον για να σχολιάσει την ποδοσφαιρική της επικαιρότητα.

Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με το «RMC Sport» ως σχολιαστής.

Έτσι ενόψει των αναμετρήσεων της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα για την φάση των «16» του Champions League ο άσος του Ολυμπιακού δήλωσε ότι ο τραυματισμός του Νεϊμάρ (αλλά κι εκείνος του Ντι Μαρία...) αλλάζει τα δεδομένα της και τα ποσοστά της πρόκρισης, αφού η απουσία του Βραζιλιάνου επηρεάζει και την απόδοση του Κιλιάν Εμπαπέ:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν θα κινδύνευε ακόμη και με τον Νεϊμάρ, το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της. Αλλά χωρίς τον Νεϊμάρ, κινδυνεύει ακόμη περισσότερο. Ηδη έχει χάσει τον Ντι Μαρία και η κατάσταση είναι περίπλοκη. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά προετοιμάζονται πολλές εβδομάδες γι' αυτόν τον αγώνα. Ξέρουμε επίσης πολύ καλά ότι η Μπαρτσελόνα είναι παρούσα στα μεγάλα γεγονότα. Αυτό που με ανησυχεί επίσης είναι ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν είναι τόσο καλός όταν λείπει από την ομάδα ο Νεϊμάρ. Θα ζητηθεί από τον Εμπαπέ να είναι ο ηγέτης. Θεωρώ ότι είναι πιο σίγουρος, όταν ο Νεϊμάρ είναι στο γήπεδο. Και όταν λείπει και ο Ντι Μαρία, ο οποίος είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για την Παρί Σεν Ζερμέν, το πρόβλημα μεγαλώνει» σημείωσε ο 36χρονος Γάλλος.