Αρτέτα: «Δέχθηκα κι εγώ απειλές κι η οικογένεια μου...»

Στην αποκάλυψη ότι έγινε κι ο ίδιος, όπως κι η οικογένεια του, στόχος διαδικτυακών απειλών από οπαδούς προέβη ο, μάνατζερ της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα.

Αρτέτα: «Δέχθηκα κι εγώ απειλές κι η οικογένεια μου...»

Η αποκάλυψη του Άγγλου διαιτητή, Μάικ Ντιν, για τις απειλές που δέχεται, ο ίδιος κι η οικογένεια του, μετά τα λάθη του στους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον και Φούλαμ - Γουέστ Χαμ κι η απόφαση του να μη διευθύνει αναμετρήσεις αυτό το Σαββατοκυρίακο έχουν προκαλέσει ένα κύμα συμπαράστασης ποδοσφαιρανθρώπων προς το πρόσωπο του ενώ ανοίγουν στόματα κι άλλων που έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση.

Ένας εξ αυτών ήταν, κατά δήλωση του, ο Μίκελ Αρτέτα.

Ο μάνατζερ της Άρσεναλ δημοσιοποίησε ότι στο παρελθόν δέχτηκε απειλές (προφανώς από φίλους της τωρινής του ομάδας...), μέσω διαδικτύου που απευθύνονταν προς τον ίδιο και την οικογένειά του.

«Θα προτιμούσα να μη μιλάω γι’ αυτό, αλλά όλοι σε αυτό το χώρο είμαστε εκτεθειμένοι σε αυτό τον κίνδυνο. Γι’ αυτό προτιμώ να αποφεύγω τα social media, γιατί με επηρεάζουν, ειδικά από τη στιγμή που κάποιος απειλεί την οικογένειά μου. Έχει συμβεί, η διοίκηση το ξέρει, αλλά το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό. Αυτό προσπαθώ να πετύχω. Το κλαμπ με στηρίζει και ξέρω ότι δεν μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε σύντομα ή μακροπρόθεσμα να προστατεύονται οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου ή σε άλλους χώρους από τέτοιες απειλές», τόνισε ο προπονητής των «κανονιέρηδων».