Επαφές Φενέρμπαχτσε με Βενγκέρ αποκαλύπτει τούρκικο δημοσίευμα!

Η Τουρκική εφημερίδα «Fotomac» αποκαλύπτει ότι οι διοικούντες της Φενέρμπαχτσε είναι σε επαφές με τον Αρσέν Βενγκέρ και προσπαθούν να τον πείσουν να επιστρέψει στους πάγκους.

Επαφές Φενέρμπαχτσε με Βενγκέρ αποκαλύπτει τούρκικο δημοσίευμα!

Εκεί που άλλοι πριν από τους ίδιους δεν τα κατάφεραν θέλουν κι ευελπιστούν να πετύχουν οι ιθύνοντες της Φενέρμπαχτσε: στο να πείσουν τον Αρσέν Βενγκέρ να επιστρέψει στους πάγκους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Fotomac», τα ποδοσφαιρικά «καναρίνια» της γείτονος επιχειρούν να επαναφέρουν τον 71χρονο Αλσατό - που από το 2018 (όταν λύθηκε η συνεργασία του με την Άρσεναλ, μετά από 22 χρόνια_ οικουρεί - στην ενεργό προπονητική δράση και βρίσκονται σ' επαφές μαζί του για το λόγο αυτό.

Η ομάδα του Δημήτρη Πέλκα βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και διεκδικεί τον τίτλο, με τους ανθρώπους της να πιστεύουν ότι ο Βενγκέρ θα μπορέσει να την οδηγήσει στην κορυφή.

Παρότι θεωρείται δύσκολο να πειστεί ο Βενγκέρ, η εφημερίδα θεωρεί ότι η παρουσία του Μεσούτ Οζίλ ίσως παίξει ρόλο. Οι δύο τους συνεργάστηκαν επί μια 5ετία στους «κανονιέρηδες» και κατά την ίδια πηγή ο πρώην Γερμανός διεθνής μέσος μπορεί να παίξει ρόλο διαμεσολαβητή στις συζητήσεις.