«Νοκ άουτ» στο πρώτο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Champions League ο Ντι Μαρία

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο επιβεβαίωσε τους φόβους που υπήρχαν στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν θα προλάβει ν' αναρρώσει έγκαιρα για να δώσει το παρόν στη Βαρκελώνη στο πρώτο ματς με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League

«Νοκ άουτ» στο πρώτο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Champions League ο Ντι Μαρία

Χωρίς τον Άνχελ Ντι Μαρία θα καταστρώσει τα σχέδια του για την πρώτη αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν, κατά της Μπαρτσελόνα, για τους «16» του Champions League (16/02, 22.00), στο «Καμπ Νόου», o Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Αυτό ξεκαθάρισε, ο Αργεντινός τεχνικός της Παριζιάνικης ομάδας ερωτηθείς για την κατάσταση του, συμπατριώτη του μέσο, ο οποίος τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μαρσείγ την περασμένη Κυριακή (07/02)

Ο άσος των πρωταθλητών Γαλλίας αποχώρησε τραυματίας στο 11ο λεπτό, με την διάγνωση να κάνει λόγο για τραυματισμό στον δεξιό μηριαίο δικέφαλο.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν νέα τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του. Όμως ο Ντι Μαρία θα χάσει το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Καταλανούς, στη Βαρκελώνη.

Την είδηση επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του ο προπονητής του: «Όπως σας ενημέρωσε η ομάδα, την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τα βήματα που θα γίνουν. Αυτό δείχνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος με την Μπαρτσελόνα, φυσικά».

O 32χρονος εξτρέμ φέτος έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει πέντε γκολ, ενώ έχει μοιράσει 12 ασίστ.