Κούμαν: Αν θέλουν να συνεχίσουν να μιλάνε για τον Μέσι στην Γαλλία, ας το κάνουν...

Ο Ρόναλντ Κούμαν, παραμονή του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με την Σεβίλλη, προτίμησε να μη δώσει συνέχεια στα συνεχή δημοσιεύματα από τη Γαλλία για ενδεχόμενη συνεργασία του Μέσι, που χαρακτήρισε «κορυφαίο της ιστορίας». με την Παρί Σεν Ζερμέν

Κούμαν: Αν θέλουν να συνεχίσουν να μιλάνε για τον Μέσι στην Γαλλία, ας το κάνουν...

Βλέποντας ότι τα λεγόμενα του δεν έπιασαν τόπο - καθώς λίγες μέρες αφότου χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Ντι Μαρία για πιθανότητες η Παρί Σεν Ζερμέν να είναι η επόμενη ομάδα του Λιονέλ Μέσι «ασεβεις», το περιοδικό «France Football» έντυσε τον Αργεντινό με τη φανέλα της Γαλλικής ομάδας - ο Ρόναλντ Κούμαν δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Προφανώς γιατί λειτουργεί αποπροσανατολιστικά για την ομάδα του τόσο ενόψει της αναμέτρησης με τους «Παριζιάνους» για την φάση των «16» του Champions League, όσο και του πρώτου ημιτελικού με την Σεβίλλη για το Copa del Rey την Τετάρτη (10/02).

Έτσι ο Ολλανδός ερωτήθεις για το εξώφυλλο, με τίτλο «Ο κρυφός άσος της Παρί», στο τελευταίο τεύχος του «France Football», όπου δεσπόζει η επίμαχη φωτογραφία του Μέσι με τη φανέλα της Γαλλικής ομάδας είπε:

«Δεν ξέρω γιατί έβαλε αυτό το εξώφυλλο το «France football». Αν θέλουν να συνεχίσουν να μιλάνε για τον Μέσι, τότε ας το κάνουν», ήταν το απαξιωτικό του σχόλιο πριν αποθεώσει τον Αργεντινό:

«Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Είναι δύσκολο να τον συγκρίνεις με την εποχή του Κρόιφ και του Μαραντόνα», κατέληξε ο Ολλανδός τεχνικός.

Άλλες τρεις απουσίες κόντρα στους Ανδαλουσιάνους

Ο οποίος έχει πιο επείγοντα να σκεφθεί ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Copa del Rey με την Σεβίλλη.

Μετά τους Πικέ, Αραούχο, Κοουτίνιο, Σέρχι Ρομπέρτο και Φάτι, εκτός μάχης τέθηκαν ακόμη τρεις παίκτες.

Ο Κούμαν δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Σερζίνιο Ντεστ (ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό), Μίραλεμ Πιάνιτς (ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι) και Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ (τράβηγμα).