Αϊντχόφεν: Προσπαθεί να ανανεώσει τα συμβόλαια δυο παικτών παραμονές με Ολυμπιακό

Η Αϊντχόφεν προσπαθεί - δίχως αποτέλεσμα μέχρι τώρα - να ανανεώσει τα συμβόλαια των Μοχάμεντ Ιχαταρέν και Ντένζελ Ντάμφρις

Αϊντχόφεν: Προσπαθεί να ανανεώσει τα συμβόλαια δυο παικτών παραμονές με Ολυμπιακό

Η Αϊντχόφεν προσπαθεί να ανανεώσει τα συμβόλαια των Μοχάμεντ Ιχαταρέν και Ντένζελ Ντάμφρις παραμονές των αγώνων με τον Ολυμπιακό στους «32» του Europa League.

Οι συζητήσεις της διοίκησης με τον Μοχάμεντ Ιχαταρέν και τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα έχουν ξεκινήσει από καιρό δίχως μέχρι στιγμής να έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Το τρέχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το 2022. Εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία, η PSV θα πρέπει να τον πουλήσει το επόμενο καλοκαίρι. Οι συζητήσεις αναμένεται να κορυφωθούν αυτόν τον μήνα.

Η διοίκηση ξεκίνησε τη διαδικασία επέκτασης του συμβολαίου και του Ντένζελ Ντάμφρις αλλά ο αρχηγός της ομάδας είναι προς το παρόν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Το συμβόλαιο του 24χρονου δεξιού μπακ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να επικεντρωθεί τους επόμενους μήνες στους στόχους της ομάδας, περιμένοντας ταυτόχρονα κι άλλες προτάσεις.

Στο μεταξύ μια εβδομάδα πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (18/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης» η PSV αντιμετωπίζει αύριο (10/2) τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για το Κύπελλο Ολλανδίας.

Η αποστολή της είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού ουδέποτε έχει κερδίσει στο Άμστερνταμ γι' αυτή τη διοργάνωση. Κι έχει παίξει εκεί επτά φορές στο παρελθόν (μετρά 5 ήττες, 2 ισοπαλίες).

Ακριβώς ένα μήνα πριν, οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο ίδιο γήπεδο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος με το ματς να τελειώνει 2-2 (από 0-2 που είχαν διαμορφώσει δυο γκολ του Ζάχαβι).