Κρίστοφερ Ολιβάρες: Ο γιος του γνωστού μας Πέρσι μπορεί να παίξει στην Εθνική Ελλάδας! (pic, vid)

Ο λογαριασμός ellas_national αποκάλυψε στο instagram ότι ο γιος του Πέρσι Ολιβάρες, που είχε κάνει μεγάλη καριέρα στα ελληνικά γήπεδα με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, Κρίστοφερ, έχει το δικαίωμα να παίξει στην Εθνική Ελλάδας, αφού είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη.

Κρίστοφερ Ολιβάρες: Ο γιος του γνωστού μας Πέρσι μπορεί να παίξει στην Εθνική Ελλάδας! (pic, vid)

Τον θυμάστε τον Πέρσι Ολιβάρες; Τον ικανότατο αριστερό μπακ από το Περού, ο οποίος είχε αγωνιστεί μια τετραετία στη χώρα μας, αρχικά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ (1997-99) και εν συνεχεία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (1999-2001);

Ο 52χρονος σήμερα Πέρσι έχει έναν γιο, τον 21χρονο Κρίστοφερ, o οποίος παίζει επίσης ποδόσφαιρο. Μάλιστα είναι επιθετικός και αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Κριστάλ της πατρίδας του με επιτυχία.

Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Διότι ο Κρίστοφερ Ολιβάρες ενδέχεται να απασχολήσει την Εθνική Ελλάδας!

Ο νεαρός κυνηγός, έχοντας να επιδείξει θητεία στις μικρές εθνικές ομάδες του Περού, έχει δικαίωμα να παίξει στη «γαλανόλευκη», αφού γεννήθηκε στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα είδε το πρώτο φως στη Θεσσαλονίκη στις 3 Απριλίου 1999, την περίοδο δηλαδή που ο πατέρας του αγωνιζόταν στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Την αποκάλυψη έκανε ο λογαριασμός ellas_national στο instagram πριν από λίγες ημέρες και ο δημοσιογράφος Έρικ Οσόρες του ESPN Peru ήρθε να επιβεβαιώσει ότι όντως ο Ολιβάρες τζούνιορ έχει δικαίωμα συμμετοχής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.