Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Νανού της Πόρτο!

Ο Νανού, που είχε χτυπήσει στο χθεσινό ματς με την Μπελενένσες, σε σύγκρουση του με τον αντίπαλο γκολκίπερ, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν 

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Νανού της Πόρτο!

Τέλος καλό, όλα καλά με την υγεία του Νανού.

Η σύγκρουση του οποίου με τον γκολκίπερ της Μπελενένσες, Κρίτσιουκ,στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης Μπελενένσες - Πόρτο για το πορτογαλικό πρωτάθλημα ήταν σοκαριστική.

Ο παίκτης των «δράκων» που έμεινε στο έδαφος αναίσθητος για 11 λεπτά μέχρι να διακομιστεί σε νοσοκομείο προκάλεσε την ανησυχία αντιπάλων και συμπαικτών (σ. ο «σκληρός» Πέπε έβαλε τα κλάματα), αλλά λίγη ώρα αργότερα ανέκτησε τις αισθήσεις του και παρά τη διάγνωση για διάσειση και τραυματισμό στον νωτιαίο μυελό πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο S. Francisco Xavier, γύρισε στο σπίτι του με ασθενοφόρο.

Ο Νανού είναι προφανές πως θα μείνει για εβδομάδες εκτός δράσης, αυτό όμως είναι το λιγότερο καθώς μέσα στην ατυχία του φαίνεται πως στάθηκε και λίγο τυχερός.

Ο συμπαίκτης του στην Πόρτο, Ματέους Ουρίμπε, του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στο Instagram κι ο Νάνου του απάντησε «ευχαριστώ πολύ, αδελφέ μου πάντα μαζί», με τον σύλλογο να βρίσκεται στο πλευρό του.