Ντεμπούτο με το αριστερό για Πέπε στην Φαμαλικάο

Ο Πέπε δεν ξεκίνησε βασικός στην ήττα της Φαμαλικάο από την Μορεϊρένσε, αλλά έπαιξε μόλις μισή ώρα περνώντας απαρατήρητος.

Ντεμπούτο με το αριστερό για Πέπε στην Φαμαλικάο

Ο Πέπε αποτέλεσε το καλοκαίρι ένα μεγάλο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό. Ένας σοβαρός τραυματισμός, όμως, τον πήγε πίσω, στη συνέχεια δεν μπορούσε με τίποτα να μπει «σφήνα» στην τριάδα των Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά και όποτε χρησιμοποιήθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς, ήταν κατώτερος των προσδοκιών.

Ενώ έχει καλές επαφές με την μπάλα και δείχνει να είναι χαρισματικός, το γεγονός ότι παρουσιάζεται «soft» στον αγωνιστικό χώρο είχε ως αποτέλεσμα να συμφωνήσει τελικά ο Μαρτίνς στην παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού στην Φαμαλικάο. Εκεί δηλαδή όπου πήγε και ο Ρούμπεν Βινάγκρε.

Ο Πέπε έκανε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα. Μόνο που σε αντίθεση με τον Βινάγκρε που πήρε κατευθείαν φανέλα βασικού, ο πρώην χαφ της Γκιμαράες κάθισε στον πάγκο.

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 2-0 υπέρ της Μορεϊρένσε και ο Πέπε μπήκε στη «μάχη» στο 61’, δίχως ωστόσο να δείξει κάτι το ιδιαίτερο σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Παρόλα αυτά, στην Ιβηρική θεωρούν ότι θα ξαναπάρει τα «πάνω» του, καθώς μην ξεχνάμε ότι πέρσι ήταν στην πρώτη τριάδα των χαφ του πορτογαλικού πρωταθλημάτος.

Οι συμπατριώτες του εκτιμούν ότι θα καταφέρει να φέρει... τούμπα την κακή σεζόν που έχει κάνει έως τώρα και πώς το καλοκαίρι θα επιστρέψει πιο ώριμος στον Ολυμπιακό.

Σίγουρα η Φαμαλικάο δεν είναι κάποιο μεγαθήριο. Ίσα-ίσα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό όμως, δεν απασχολεί τους Πειραιώτες. Αυτό που θέλουν στο λιμάνι είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να κάνει ένα restart στον Ολυμπιακό τον ερχόμενο Ιούνιο που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.