Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα: Νέος προπονητής ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο νέος προπονητής της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.

Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα: Νέος προπονητής ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Στην Ρουμανία θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα!

Επιστροφή στους πάγκους για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο 52χρονος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα και αύριο (6/2) αναμένεται να ταξιδέψει στη Ρουμανία, έτσι ώστε να δει από κοντά την ομάδα που έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Βουκουρεστίου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα δει τον αγώνα και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πριν από έναν χρόνο είχε αναλάβει τον ΑΠΟΕΛ, που ήταν και η πρώτη ομάδα που είχε εργαστεί ως πρώτος προπονητής πριν από 15 περίπου χρόνια, οδηγώντας την ομάδα τότε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2006/07.

Ακολούθησαν η ΑΕΛ, ο Ηρακλής, η Ξάνθη, ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης, ο Πανιώνιος, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ μέχρι να καθίσει και πάλι στον πάγκο των πρωταθλητών Κύπρου, την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Φέτος ξεκίνησε και πάλι στην Κύπρο αλλά μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα της ομάδας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αποχώρησε από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Πλέον συνεχίζει στη Ρουμανία και την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.