Η Πάρμα παρουσίασε τον Βασίλη Ζαγαρίτη

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης παρουσιάστηκε από την Πάρμα. Οι δηλώσεις του 19χρονου ακραίου αμυντικού, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Η Πάρμα παρουσίασε τον Βασίλη Ζαγαρίτη

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης παρουσιάστηκε επίσημα από την ομάδα της Πάρμα.

«Παρακολουθώ το ιταλικό ποδόσφαιρο από μικρός. Είμαι νέος και έχω περιθώρια βελτίωσης, όμως πιστεύω ότι έχω να προσφέρω πολλά σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο. Η πρόθεσή μου είναι να προσπαθήσω να προσφέρω με την καρδιά και την ψυχή μου. Έχω πρότυπα, το ένα είναι ο Ζέεντορφ και το άλλο ο Ζόρντι Άλμπα. Συχνά τους φέρνω ως παράδειγμα για να βελτιώνομαι», τόνισε αρχικά ο 19χρονος αμυντικός, Βασίλης Ζαγαρίτης.

Και πρόσθεσε: «Ένα από τα χαρακτηριστικά μου είναι η ταχύτητά μου, είμαι παθιασμένος και δυνατός παίκτης. Ως αμυντικός πάντα παίζω με καρδιά. Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε αυτή την ομάδα με μεγάλη ποιότητα και πιστεύω ότι έχω την ευκαιρία να βελτιωθώ ως μέρος της. Θα παλέψουμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Όταν μαθαίνεις ότι σε θέλει μία ομάδα όπως η Πάρμα, με όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει, τότε δεν έχεις να σκεφτείς πολλά».

Θυμίζουμε πως ο 19χρονος ακραίος αμυντικός αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο Ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Πάρμα.