Ο Πρίγιοβιτς χάλασε το ντεμπούτο του Σουντανί με την Αλ Φατέχ (vids)

Οι ομάδες των Χιλάλ Σουντανί και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναμετρήθηκαν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Νικητής αναδείχθηκε ο Σέρβος πρώην κυνηγός του ΠΑΟΚ επί του πρώην μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού με σκορ 4-1.

Ο Πρίγιοβιτς χάλασε το ντεμπούτο του Σουντανί με την Αλ Φατέχ (vids)

Αναμέτρηση ενός πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και ενός του ΠΑΟΚ είχαμε σε παιχνίδι για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας!

Η Αλ Ιτιχάντ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αντιμετώπισε την Αλ Φατέχ του Χιλάλ Σουντανί, η οποία μάλιστα προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό. Καθοριστικός ωστόσο για τους γηπεδούχους υπήρξε ο Σέρβος στράικερ, ο οποίος μετά την ισοφάριση έβαλε δύο γκολ που έγειραν την πλάστιγγα οριστικά υπέρ της Αλ Ιτιχάντ. Για την ακρίβεια πέτυχε το 2-1 στο 31' και το 3-1 στο 51'.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Αλγερινός πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας ομάδας του. Ωστόσο δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Αλ Φατέχ να πάρει θετικό αποτέλεσμα, καθώς αυτή δέχθηκε και τέταρτο τέρμα, για να λήξει το παιχνίδι με σκορ 4-1.

Να σημειωθεί ότι ο Πρίγιοβιτς με τα γκολ που πέτυχε στο εν λόγω ματς έφτασε τα 3 στο σαουδαραβικό πρωτάθλημα σε 15 εμφανίσεις.

Τέλος, η Αλ Ιτιχάντ βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης με 28 βαθμούς, ενώ η Αλ Φατέχ είναι 12η με 18 β.

Δείτε βίντεο από την κόντρα Πρίγιοβιτς-Σουντανί