Μπακασέτας: Παρθενικό γκολ με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ (vid)

Το πρώτο γκολ του φορώντας τα χρώματα της Τραμπζονσπόρ πέτυχε ο Τάσος Μπακασέτας και η ομάδα της Τραπεζούντας νίκησε με 1-0 την Ντενιζλίσπορ για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Μπακασέτας: Παρθενικό γκολ με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ (vid)

Ο Τάσος Μπακασέτας σημείωσε σήμερα (4/2) το παρθενικό του γκολ φορώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας -εδώ και λίγες ημέρες-, οδηγώντας έτσι την Τραμπζονσπόρ στη νίκη επί της Ντενιζλίσπορ (1-0) για την 23η αγωνιστική της τουρκικής Superlig.

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε το 1-0, που ήταν μάλιστα και το τελικό σκορ του αγώνα, γράφοντας το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, μετά από φάση διαρκείας μέσα στην αντίπαλη περιοχή πήρε την ασίστ του Εκουμπάν και με ένα ευθύβολο σουτ σημείωσε το «χρυσό», όπως εξελίχθηκε, γκολ για την Τραμπζονσπόρ. Ο Μπακασέτας αντικαταστάθηκε στο 77' από τον Μαγί και έφτασε συνολικά τα 8 γκολ στο φετινό τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς είχε σημειώσει άλλα 7 για λογαριασμό της Αλάνιασπορ στο πρώτο μισό της σεζόν.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο Μπακασέτας ξεκίνησε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας από την Τραπεζούντα και πέτυχε το γκολ της νίκης στη δεύτερη συμμετοχή του με τα χρώματά της. Η νικήτρια με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο -9 από τη Φενέρμπαχτσε που βρίσκεται στην κορυφή.

Δείτε το γκολ του Μπακασέτα