Ρεν-Αντελαΐντ: Υπέστη δεύτερη ρήξη χιαστού στο ίδιο γόνατο σε κάτι περισσότερο από έναν χρόνο

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Ζεφ Ρεν-Αντελαΐντ, ο οποίος έπαθε ρήξη χιαστού ξανά, στο ίδιο γόνατο μάλιστα, μέσα σε έναν χρόνο και κάτι, στο παιχνίδι της Νις με τη Μονακό για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ρεν-Αντελαΐντ: Υπέστη δεύτερη ρήξη χιαστού στο ίδιο γόνατο σε κάτι περισσότερο από έναν χρόνο

«Όσκαρ» κακοδαιμονίας διεκδικεί χωρίς αμφιβολία ο Ζεφ Ρεν-Αντελαΐντ, ο οποίος υπέστη νέο σοβαρό τραυματισμό.

Ο 23χρονος χαφ μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο και τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις του χθεσινού (3/2) αγώνα της Νις με τη Μονακό (1-2) για την 23η αγωνιστική της Ligue 1. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της Γαλλίας υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο.

Το πολύ δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι ο Ρεν-Αντελαΐντ παθαίνει την ίδια ζημιά για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο περισσότερο από έναν χρόνο και μάλιστα στο ίδιο γόνατο...

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα χειρουργηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα μείνει -όπως είναι ευνόητο- αρκετούς μήνες εκτός γηπέδων, χάνοντας μεταξύ άλλων και το ποδοσφαιρικό τουρνουά στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Ρεν-Αντελαϊντ ανήκει στη Λιόν, η οποία στις αρχές της φετινής περιόδου, και αφού ο παίκτης επέστρεψε στη δράση από τον προηγούμενο τραυματισμό του, τον έδωσε δανεικό στη Νις, με την οποία έπαιξε 18 παιχνίδια προτού τον βρει η νέα ατυχία...