Γιακουμάκης: Απέρριψα πρόταση από τη Νότια Κορέα, το καλοκαίρι!

Στην αποκάλυψη ότι είχε στα χέρια του κι απέρριψε πρόταση, δελεαστική, από ομάδα της Νοτίου Κορέας προέβη ο Γιώργος Γιακουμάκης κατά την βράβευση του ως παίκτης του μήνα στη Ολλανδική Eredividisie

Γιακουμάκης: Απέρριψα πρόταση από τη Νότια Κορέα, το καλοκαίρι!

Μεγάλες στιγμές για τον Γιώργο Γιακουμάκη που βραβεύθηκε ως «παίκτης του μήνα» για τον Ιανουάριο στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, λόγω των 11 τερμάτων του και των εν γένει εμφανίσεων του με την Φένλο, σε έξι αγώνες, το συγκεκριμένο διάστημα.

Mάλιστα στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie (21 τέρματα) αποκάλυψε πως απέρριψε, το περασμένο καλοκαίρι, τεράστια πρόταση από ομάδα της Νότιας Κορέας επειδή δεν είναι τα χρήματα δεν είναι το πρωτεύον για εκείνον.

Μιλώντας στην ολλανδική έκδοση του ESPN είπε:

«Ναι, είναι αλήθεια πως είχα μία πρόταση από ομάδα της Νότιας Κορέας, η οποία μου προσέφερε πάρα πολλά χρήματα. Ωστόσο, τα χρήματα δεν είναι το παν για εμένα. Αυτό που θέλω είναι να παίζω σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη γιατί θέλω να συμμετέχω και στα παιχνίδια της εθνικής μου ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Γι' αυτό και επέλεξα να μην πάω στη Νότια Κορέα», σχολίασε ο Έλληνας στράικερ, ενώ για την πιθανότητα να προκύψει ενδιαφέρον από ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Αϊντχόφεν, η Άλκμααρ ή η Φέγενοορντ, απάντησε:

«Δεν γνωρίζω κάτι. Αν πραγματικά ενδιαφερθούν, τότε θα είναι πολύ ωραίο για εμένα. Όταν έρθει η ώρα, θα πρέπει να σκεφτώ και να κάνω την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου».