«Ολυμπιακός για Ντάγκλας Λουίζ»

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι απασχολεί τον Ολυμπιακό, όπως λένε στην Αγγλία.

«Ολυμπιακός για Ντάγκλας Λουίζ»

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε αναζήτηση ομάδας για το δανεισμό του 20χρονου Βραζιλιάνου μέσου της, Ντάγκλας Λουίζ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία. Και μία από τις ομάδες που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρουν αγγλικές πηγές, ο Ντάγκλας Κόστα που είχε παίξει φέτος δανεικός στην ισπανική Χιρόνα, μπορεί να είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στη νέα αγωνιστική περίοδο, εφόσον υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ και στον παίκτη, ο οποίος πάντως έχει κι άλλες προτάσεις.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας είχε αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι τον Βραζιλιάνο από την Βάσκο ντα Γκάμα με 12 εκ. λίρες θεωρώντας ότι είναι ένα ταλέντο που μπορεί να έχει συνέχεια. Η επένδυσή της έχει ακόμη μπροστά του χρόνο μέχρι να διεκδικήσει θέση στην Σίτι, γι΄αυτό και θα δοθεί ξανά δανεικός για να πάρει παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσαρμόστηκε καλά πέρυσι στην Ισπανία, καθώς έπαιξε συνολικά 450 λεπτά. Είχε 15 συμμετοχές, όλες όμως ως αλλαγή.

Στην Βραζιλία είχε αγωνιστεί μία σεζόν με την Βάσκο, κάνοντας 25 ματς με 3 γκολ. Είναι διεθνής με την Εθνική U-21 της Βραζιλίας, με 7 συμμετοχές.

Η θέση του είναι στον άξονα και μπορεί να παίξει τόσο καθαρό αμυντικό χαφ όσο και σε πιο προωθημένο ρόλο, σαν «8άρι».