Αζάρ: Για 10η φορά σε 1,5 χρόνο τραυματίας ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Για ακόμη μια φορά - 10η σε διάστημα ενάμιση χρόνου που είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης - ο Εντέν Αζάρ είναι στη λίστα τραυματιών των «μερένγκες» και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα

Αζάρ: Για 10η φορά σε 1,5 χρόνο τραυματίας ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Δεν λέει να βρει αγωνιστική συνέχεια και να θυμίσει την καλύτερη αγωνιστική βερσιόν του ο Εντέν Αζάρ.

Και πως να το πετύχει όταν κάθε τρεις και λίγο είναι στα ...πιτς λόγω τραυματισμού;

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε, ξανά - για 10η φορά σε 1,5 χρόνο που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης - και θα μείνει εκτός για διάστημα ενός μήνα τουλάχιστον (κατ' άλλες πληροφορίες έως 6 βδομάδες).

Την Τετάρτη (3/2) αποχώρησε μ' ενοχλήσεις, στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού, από την προπόνηση της Καστιγιάνικης ομάδας.

Μ' αυτά τα δεδομένα θα χάσει σίγουρα δηλαδή για ματς με Ουέσκα, Βαλένθια, Χετάφε, Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Αταλάντα (Champions League) και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ωστόσο το να παίζει η ομάδα του Ζιντάν χωρίς εκείνον δεν είναι κάτι πρωτοφανές.

Ο 30χρονος είχε δύο τραυματισμούς την τρέχουσα σεζόν, έναν στα τέλη Σεπτεμβρίου κι έναν στα τέλη Νοεμβρίου. Ανάμεσα σε αυτούς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και τέθηκε σε καραντίνα.

Χωρίς Αζάρ σε 44 ματς οι «μπλάνκος»

Συνολικά έχει χάσει 44 ματς σ' ενάμιση χρόνο...

Την φετινή σεζόν, έχει αγωνιστεί σε μόλις οκτώ ματς στην La Liga - σκοράροντας στις νίκες επί των Αλαβές και Ουέσκα - στον αποκλεισμό από την Αλκογιάνο για το Κύπελλο, στον αποκλεισμό από την Aθλέτικ Μπιλμπάο για το Super Cup και σε τρία ματς των ομίλων του Champions League.

Ελάχιστη προσφορά για ένα παίκτη που το καλοκαίρι του 2019 οι Μαδριλένοι απέκτισαν αντί, περίπου, 160.000.000 ευρώ από την Τσέλσι.