Copa del Rey: Στην 4αδα του Κυπέλλου μέσω παράτασης και... ροντέο (5-3) η Μπαρτσελόνα! (highlights)

Η Μπαρτσελόνα, που έχανε 2-0 στο 88', στη Γρανάδα, έστειλε το ματς στην παράταση στο 92' κι εκεί επιβλήθηκε 5-3. περνώντας στα ημιτελικά του Κυπέλλου! Με γκολ του Ρότζερ Μαρτί στο 121' (!), η Λεβάντε πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση τσε βάρος της Βιγιαρεάλ. Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και τα highlights από το Κύπελλο Ισπανίας.

Copa del Rey: Στην 4αδα του Κυπέλλου μέσω παράτασης και... ροντέο (5-3) η Μπαρτσελόνα! (highlights)

Τα πάντα είχε ο προημιτελικός Κυπέλλου της Γρανάδα με την Μπαρτσελόνα στο «Λος Κάρμενες»!
Μέχρι ...σεισμό πριν την έναρξη του, ενώ χρειάστηκε 120 λεπτά για να προκύψει νικητής!

Το ματς, που ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου για τους ουδέτερους, έληξε 2-2 στην κανονική του διάρκεια, παρότι η Μπαρτσελόνα έχανε ως το 88' 2-0, με τους Ανδαλουσιάνους να τιμωρούν τα λάθη του Ουμτιτί.

Σκόρερς οι Κένεντι (33') και Σολδάδο (47').

Ωστόσο οι Καταλανοί, που είχαν νωρίτερα δύο δοκάρια, με τους Τρινκάο (62') και Ντεμπελέ (87'), με τη βοήθεια ενός τρίτου - και της κόντρα στον γκολκίπερ Άαρον - σε προσπάθεια του Γκριεζμάν μείωσαν (88').

Τέσσερα λεπτά μετά ο Γάλλος έπαιξε ...βόλεϊ, με το κεφάλι, με τον Ζόρντι Άλμπα που έστειλε το ματς στην παράταση, αφού, δεύτερα νωρίτερα, ο Μέσι είχε τραντάξει το δοκάρι για 4η φορά!

Εκει ο Γκριεζμάν, με νέα κεφαλιά από ασίστ του Άλμπα, έδωσε το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά (100'), αλλά η Γρανάδα ισοφάρισε σε 3-3. με πέναλτι του Βίκο (103').

Όμως στο 2ο ημίχρονο της παράτασης οι «μπλαουγκράνα» βρήκαν δύο γκολ: με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ (πήρε το ριμπάουντ απόκρουσης σε σουτ του Μέσι) και το δεύτερο τέρμα του Άλμπα στη βραδιά παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από ένα... τρελό ματς!

Νωρίτερα η Λεβάντε ήταν εκείνη που πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Copa del Rey μετά τη Σεβίλλη και μάλιστα το πέτυχε με δραματικό τρόπο στο ματς της Τετάρτης (3/2) απέναντι στη Βιγιαρεάλ.

Το 90λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο έξτρα μισάωρο της παράτασης. Εκεί, στην τελευταία κυριολεκτικά επίθεση του ματς οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Ρότζερ Μαρτί Σαλβαδόρ, γράφοντας το 1-0 και παίρνοντας μια απίθανη πρόκριση!

Την Τρίτη 2/2

Μπορεί να τα βρήκε λίγο σκούρα, αλλά η Σεβίλλη κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Αλμερία επικρατώντας με 1-0 και παίρνοντας έτσι την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Πρωταγωνιστής για τους Ανδαλουσιανούς ο Οκάμπος, ο οποίος με δικό του γκολ στο 67΄έκρινε το ματς με φοβερή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην γωνιά του ανήμπορου να αντιδράσει Φερνάντο.

Το προφίλ της φάσης των «8» στο Copa del Rey:

ΤΡΙΤΗ 2/2

Αλμερία - Σεβίλλη 0-1
(67' Οκάμπος)

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/2

Λεβάντε - Βιγιαρεάλ 1-0 παρ. (0-0 κ. δ.)
(120'+1' Ρότζερ Μαρτί Σαλβαδόρ)

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα 3-5
(33' Κένεντι, 47' Νεγκρέδο, 103' πεν. Βίκο - 88' αυτ. Άαρον, 92', 113' Άλμπα, 100' Γκριεζμάν, 108' Ντε Γιονγκ)

ΠΕΜΠΤΗ 4/2

22.00: Ρεάλ Μπέτις - Αθλέτικ Μπιλμπάο