Τέλος και επίσημα ο Βίλας Μπόας από την Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντρέ Βίλας - Μπόας από την τεχνική της ηγεσίας και πλέον ξεκίνησε την αναζήτηση του διαδόχου του.

Τέλος και επίσημα ο Βίλας Μπόας από την Μαρσέιγ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ αποτελεί πλέον και επίσημα ο Αντρέ Βίλας-Μπόας. Λίγες μόλις ώρες μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο Πορτογάλος προπονητής, η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία γνωστοποίησε πως την αποδέχτηκε και ξεκινάει πλέον την αναζήτηση του διαδόχου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το πόστο του στους Μαρσεγιέζους λόγω της μεταγραφής του Ολιβιέ Εντσάμ από την Σέλτικ, που ο ίδιος είχε απορρίψει τις προηγούμενες ημέρες.

«Αυτή η απόφαση ήταν αναπόφευκτη μετά τις πρόσφατες και επαναλαμβανόμενες πράξεις και συμπεριφορές, που έχουν βλάψει σοβαρά την Ολιμπίκ Μαρσέιγ και τα στελέχη της, οι οποίοι δίνουν τον εαυτό τους για το κλαμπ σε καθημερινή βάση. Τα σχόλια, ειδικότερα, προς τον τεχνικό διευθυντή Πάμπλο Λονγκόρια στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, είναι μη αποδεκτά», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Ο Βίλας-Μπόας βρισκόταν στην Μαρσέιγ από τον Μάη του 2019 όταν αντικατέστησε τον Ρούντι Γκαρσιά και υπό την καθοδήγησή του ο σύλλογος κατάφερε την περασμένη αγωνιστική περίοδο να κερδίσει την συμμετοχή του στο Champions League.

Βέβαια, την τρέχουσα σεζόν η ομάδα της Μασσαλίας δεν κατάφερε να διαβεί τον δρόμο των επιτυχιών και πέραν του ότι αποχαιρέτησε πρόωρα την Ευρώπη με την τέταρτη θέση που τερμάτισε στην φάση των ομίλων του Champions League, κάτω από τον Ολυμπιακό, παράλληλα δεν ήταν θετικά και τα αποτελέσματά της στην Ligue 1.

Η Μαρσέιγ βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος και (με δύο ματς λιγότερα) απέχει 16 πόντους από την πρωτοπόρο Λιλ. Ο σύλλογος, που μετράει μία ισοπαλία και τρεις σερί ήττες στα προηγούμενα παιχνίδια του στον θεσμό, θα φιλοξενηθεί αύριο (3/2) από την Λανς στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρσέιγ: