Κλοπ: «Απίθανο να παίξει τη φετινή σεζόν ο Φαν Ντάικ»

Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ ο Ολλανδός αμυντικός Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, όπως ξεκαθάρισε ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ.

Κλοπ: «Απίθανο να παίξει τη φετινή σεζόν ο Φαν Ντάικ»

Υπομονή μέχρι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα χρειαστεί να κάνουν οι φίλοι της Λίβερπουλ για να δουν τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να φοράει και πάλι την κόκκινη φανέλα και να παίρνει μέρος στις αναμετρήσεις των πρωταθλητών Αγγλίας.

Παρά το γεγονός ότι η αποθεραπεία του Ολλανδού στόπερ εξελίσσεται θετικά, εν τούτοις ο προπονητής του στους «κόκκινους», Γιούργκεν Κλοπ, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν να τον διεθνή άσο να επιστρέφει στη δράση πριν το φινάλε της τρέχουσας περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος διεθνής άσος είχε τραυματιστεί στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν από ένα σκληρό μαρκάρισμα του τερματοφύλακα της Έβερτον, Τζόρνταν Πίκφορντ, στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, και τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν ότι υπέστη ρήξη χιαστών.

«Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω από που προκύπτουν όλα αυτά, κανένας αλήθεια γιατρός, κανένας από την ομάδα δεν μου έχει πει ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξει τη φετινή σεζόν ξανά ο Βίρτζιλ. Δεν είναι πιθανό. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει τη φετινή σεζόν. Δεν χρειάζεται να συζητάμε αυτά τα πράγματα άλλο», ανέφερε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.