Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε Καμπάκ, έδωσε Μιναμίνο, «έχασε» Μάτιπ

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τον Καμπάκ, έδωσε τον Μιναμίνο στη Σαουθάμπτον και γνωστοποίησε πως μέχρι το τέλος της σεζόν δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Μάτιπ!

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε Καμπάκ, έδωσε Μιναμίνο, «έχασε» Μάτιπ

Ο Οζάν Καμπάκ είναι η δεύτερη κίνηση της Λίβερπουλ για την ενίσχυση της άμυνάς της, μετά τους διαδοχικούς τραυματισμούς. Ο Τούρκος αμυντικός αποκτήθηκε από τη Σάλκε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έγινε λοιπόν η δεύτερη αναγκαία μεταγραφή σέντερ μπακ για τους «κόκκινους», μετά τον Μπεν Ντέιβις από την Πρέστον.

Ο 20χρονος Τούρκος στόπερ αποκτήθηκε την ύστατη ώρα, αφού η Λίβερπουλ χάνει μέχρι το τέλος της σεζόν και τον Μάτιπ λόγω τραυματισμού.

Θυμίζουμε πως είναι εκτός λόγω σοβαρού τραυματισμού οι Φαν Ντάικ, Γκόμες και έτσι ο Κλοπ δεν έχει κανέναν από τους βασικούς του αμυντικούς!

Για αυτό και η ομάδα του μεγάλου λιμανιού την τελευταία στιγμή απέκτησε τους Καμπάκ, Ντέιβις.

Από εκεί και πέρα, δανεικός στη Σαουθάμπτον, δόθηκε ο Μιναμίνο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κλοπ.

Ο κόουτς μιλώντας για τον Καμπάκ, αναφέρθηκε και στα όσα του είπε ο πρώην προπονητή της Χάντερσφιλντ και της Σάλκε, Ντέιβιντ Βάγκνερ.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του. Ναι ο Ντέιβιντ ήταν πολύ θετικός για τον Καμπάκ. Είχε φτάσει σε νεαρή ηλικία στην Γερμανία και όλοι ήταν ξεκάθαροι πως αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα. Επίσης ο Ντέιβιντ έλεγε πάντα πως ο Καμπάκ θα γινόταν ο μελλοντικός αρχηγός της Σάλκε διότι έχει την σωστή προσωπικότητα», τόνισε ο Κλοπ.