Γαλατασαράι: Τριπλό «χτύπημα» στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου!

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η Γαλατασαράι στο τελείωμα της χειμερινής μεταγραφικής σεζόν, εντάσσοντας στο δυναμικό της τους Ντε Άντρε Γέντλιν, Ζέντσον Φερνάντες και Μοσταφά Μοχάμεντ.

Γαλατασαράι: Τριπλό «χτύπημα» στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου!

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Γαλατασαράι στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, στην προσπάθειά της να καλύψει τα κενά στο δυναμικό της ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας με τις μεγαλύτερες δυνατές πιθανότητες.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης συμφώνησε σε όλα με τη Νιουκάστλ και ενέταξε στο δυναμικό της τον Ντε Άντρε Γέντλιν. Ο 27χρονος Αμερικανός δεξιός μπακ έχει καταγράψει 125 εμφανίσεις με τη φανέλα των «ανθρακωρύχων» στην Premier League και προορίζεται να αντικαταστήσει τον άτυχο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Το σύνολο του τεχνικού Φατίχ Τερίμ όμως ισχυροποιήθηκε περαιτέρω με τον δανεισμό του Πορτογάλου Ζέντσον Φερνάντες από την Τότεναμ. Ο 22χρονος κεντρικός μέσος θα παίξει στην τουρκική ομάδα για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Υπήρξε ωστόσο και τρίτη προσθήκη στον σύλλογο της Πόλης και αυτή αφορά την απόκτηση του σέντερ φορ Μοσταφά Μοχάμεντ. Ο 23χρονος Αιγύπτιος αποκτήθηκε δανεικός από τη Ζάμαλεκ της πατρίδας του, επίσης για χρονικό διάστημα 18 μηνών, με ενοίκιο 2 εκατομμυρίων ευρώ και οψιόν αγοράς άλλα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στη γειτονική χώρα άφησε το στίγμα του και ο Έλληνας Τάσος Μπακασέτας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετακόμισε στην Τραπεζούντα για χάρη της Τραμπζονσπόρ, αφήνοντας την Αλάνιασπορ, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Τραμπζονσπόρ: Ανακοίνωσε με συρτάκι τον Μπακασέτα (vid)