Η ντροπή των οπαδών. Διώξτε Ιάπωνες και Σενεγαλέζους από τα γήπεδα. Δείτε τι έκαναν

Ένα βίντεο από τη Ρωσία που τους δείχνει να... χαλάνε την πιάτσα.

Η ντροπή των οπαδών. Διώξτε Ιάπωνες και Σενεγαλέζους από τα γήπεδα. Δείτε τι έκαναν

Εδώ είναι Βαλκάνια -ή μήπως δεν είναι;- και κάτι τέτοια δεν τα σηκώνουμε. Διότι μπορεί το 1971 ο Διονύσης Σαββόπουλος στον «Μπάλλο» του να έγραψε «εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε» και να απολαύσαμε την αξεπέραστη ερμηνεία της Μαρίζας Κωχ, όμως πολλά χρόνια αργότερα, συγκεκριμένα το 2001, ο Μίλτος Πασχαλίδης έβαζε μουσική και τραγουδούσε τους στίχους του Άλκη Αλκαίου, «Δεν είναι εδώ Βαλκάνια, σου το `πα, εδώ είναι παίξε γέλασε και σώπα».

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, εμείς αυτά που έκαναν οι Σενεγαλέζοι και οι Ιάπωνες οπαδοί δεν τα θέλουμε στα γήπεδά μας. Στα δικά μας γήπεδα, την τιμητική τους έχουν οι μανάδες των αντιπάλων, οι πυρσοί, τα μπινελίκια και ενίοτε «ψιλές» και «χοντρές» μεταξύ οπαδών.

Σενεγαλέζοι και Ιάπωνες δεν φτάνει που δεν ασχολήθηκαν οι μεν με τις μανάδες των Πολωνών, οι δε με αυτές των Κολομβιανών, δεν φτάνει που χόρευαν -εντάξει οι Σενεγαλέζοι που το έχουν στην ιδιοσυγκρασία τους- λες και βρίσκονταν σε γιορτή, δεν φτάνει που τραβούσαν συνεχώς φωτογραφίες -στον συγκεκριμένο τομέα οι Ιάπωνες είχαν τα πρωτεία-, αυτό που έκαναν μετά τα ματς τους μας έκανε να τους σιχαθούμε.

Οι αθεόφοβοι, μάζεψαν τα σκουπίδια που είχαν αφήσει στην εξέδρα. Διώξτε τους τώρα από τα γήπεδα. Χαλάνε την πιάτσα.

Δείτε το βίντεο: