Αϊντχόφεν: Ο Ρότζερ Σμιντ δεν είναι απογοητευμένος από το ναυάγιο στο Ρότερνταμ!

Ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ δήλωσε ότι δεν είναι απογοητευμένος από την ήττα 3-1 από τη Φέγενορντ!

Αϊντχόφεν: Ο Ρότζερ Σμιντ δεν είναι απογοητευμένος από το ναυάγιο στο Ρότερνταμ!

H Αϊντχόφεν γνώρισε βαριά ήττα 3-1 στον εκτός έδρας αγώνα της με τη Φέγενορντ κι έμεινε 7 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Άγιαξ μετά την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ολλανδίας.

Η ομάδα του Άντβοκαατ καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 3-0. Παρόλα αυτά ο προπονητής της PSV, Ρότζερ Σμιντ δεν ήταν απογοητευμένος!

Φέγενορντ - Αϊντχόφεν 3-1: Αιχμάλωτη στο λιμάνι (vid+highlights)

Δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μερικές φορές. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι και ξεκινήσαμε καλά με πολλή κατοχή εναντίον μιας πολύ αμυντικής ομάδας. Όμως έκαναν τέσσερα σουτ και σκόραραν τρεις φορές. Κάναμε μερικά απλά λάθη και τα εκμεταλλεύτηκαν» είπε.

Και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να τις αξιοποιήσουμε. Δεν είμαι απογοητευμένος από την προσπάθεια των παικτών μου».

Από την πλευρά του αρχηγός, Ντένζελ Ντάμφρις τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο πήγαν μέσα και τα τρία σουτ που επιχείρησαν. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση. Και στο δεύτερο ημίχρονο θα έπρεπε να έχουμε ασκήσει περισσότερη πίεση. Με τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα δεν είμαστε υποψήφιοι για τίτλους».