Λαπόρτα: «Ο Μέσι φέρνει το 1/3 των εσόδων της Μπαρτσελόνα»

Ο επίδοξος νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα υπεραμύνθηκε του Λιονέλ Μέσι αναφορικά με τα λεφτά που παίρνει από τον καταλανικό σύλλογο.

Λαπόρτα: «Ο Μέσι φέρνει το 1/3 των εσόδων της Μπαρτσελόνα»

Την αμέριστη στήριξη από τον επίδοξο νέο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα έχει ο Λιονέλ Μέσι, αναφορικά με την αποκάλυψη για την αμοιβή από το συμβόλαιό του που ξεπερνάει τα 500 εκατομμύρια ευρώ. Το υπέρογκο αυτό ποσό δεν… ήχησε καλά στα αυτιά πολλών, αλλά ο Ζοάν Λαπόρτα βγήκε να στηρίξει τον Μέσι στοιχειοθετώντας μάλιστα τα όσα είπε…

«Ο Λέο παράγει πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που στοιχίζει. Έχουμε κάνει μια μελέτη και προκύπτει πως ο Μέσι φέρνει περίπου το 1/3 από τα έσοδα του κλαμπ», τόνισε αρχικά ο Ζοάν Λαπόρτα και συμπλήρωσε: «Οι στιγμές που μας έχει χαρίσει ο Μέσι είναι ανεκτίμητης αξίας. Μας έχει προσφέρει πολλά συναισθήματα και επιτυχίες. Χωρίς αυτόν, δεν θα είχαμε κερδίσει πολλά από όσα κατακτήσαμε».

Στη συνέχεια ο Λαπόρτα, ο ίσως πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην σύγχρονη ιστορία της Μπαρτσελόνα, υποσχέθηκε: «Αν εκλεγώ θα προσπαθήσω να μάθω ποιος έκανε τη διαρροή του ιδιωτικού συμφωνητικού και θα φύγει από το κλαμπ», ενώ πρόσθεσε: «Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να ανανεώσει. Θεωρώ πως είναι καλά στη Βαρκελώνη και θέλει να μείνει. Δεν καθοδηγείται από τα χρήματα».