Μίχαελ Βέριπς: Τον ήθελε η ΑΕΚ, πήγε στην ουραγό της Ολλανδίας, Έμεν

Ο Μίχαελ Βέριπς που ήθελε η ΑΕΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και την τελευταία της βαθμολογίας, Έμεν που δεν έχει νίκη σε 20 αγώνες!

Μίχαελ Βέριπς: Τον ήθελε η ΑΕΚ, πήγε στην ουραγό της Ολλανδίας, Έμεν

Όχι στην ΑΕΚ, αλλάστην Έμεν θα συνεχίσει την καριέρα του, τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Μίχαελ Βέριπς.

Ο Ολλανδός γκολκίπερ, Μίχαελ Βέριπς παραχωρήθηκε δανεικός από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην ουραγό της Eredivisie.

Ήταν στο στόχαστρο της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο ο Ολλανδός τερματοφύλακας επιστρέφει στην πατρίδα του, για να παίξει στην ουραγό Έμεν που δεν έχει νίκη σε 20 αγώνες και με μόλις έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα μόνο με «θαύμα» θα παραμείνει στην κατηγορία.

Η ΑΕΚ ήθελε τον παίκτη δανεικό αλλά δεν κατάφερε τελικά να έρθει σε συμφωνία με τη Σέφιλντ, αφού αρχικά δεν ήθελε να μπει καν οψιόν αγοράς, ενώ στη συνέχεια συμφώνησε αλλά σε ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να κάνουν πίσω και να μην αποκτήσουν άλλον γκολκίπερ τον χειμώνα. Ο Μίχαελ Βέριπς βέβαια δεν παρέμεινε στην Αγγλία αφού θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής και για αυτό τον λόγο μετακομίζει στην Ολλανδία, έστω κι αν αυτή η μεταγραφή είναι στην ουραγό Έμεν.