Αϊντχόφεν: Δίνει τρεις επιλογές στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας λόγω κορονοϊού

H Αϊντχόφεν δίνει τρεις επιλογές στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό

Αϊντχόφεν: Δίνει τρεις επιλογές στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας λόγω κορονοϊού

Ο εμπορικός διευθυντής της Αϊντχόφεν,Φρανς Γιάνσεν, μιλώντας στην Eindhovens Dagblad, είπε ότι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας 50-50 μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην επιστροφή χρημάτων, στην έκπτωση της κάρτας διαρκείας για την επόμενη σεζόν ή τη δωρεά στο κλαμπ.

«Πέρυσι, ζητήσαμε επίσης μια θυσία από τους οπαδούς μας. Εάν δεν επιλέξουν την επιστροφή χρημάτων, επειδή θέλουν να υποστηρίξουν το σύλλογο, μπορεί να το κάνουν, αλλά το κλαμπ δεν θα τους το ζητήσει» είπε.

Εάν όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας επιλέξουν την επιστροφή χρημάτων, αυτό θα κόστιζε στον σύλλογο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας All-In σεζόν έχουν την εγγύηση ότι οι τρέχουσες προϋποθέσεις θα ισχύουν επίσης για τις περιόδους 2021/2022 και 2022/2023, ώστε να μπορούν να πάνε στους ευρωπαϊκούς αγώνες, αγώνες Κυπέλλου και τις φιλικές συναντήσεις στο Στάδιο Philips χωρίς επιπλέον έξοδα

Ο Γιάνσεν πιστεύει ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για προβλέψεις σχετικά με την επόμενη σεζόν: «Η κατάσταση αλλάζει πολύ γρήγορα. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα είναι δυνατό να παίξουμε με λίγο ή αρκετό κόσμο, υπό την προϋπόθεση ότι αυτό θα είναι σύμφωνο με τους ισχύοντες κανόνες ασφαλείας» τόνισε.