Η Σεντ Ετιέν ανακοίνωσε Σισέ κι αυτός είπε αντίο στο... θρυλικό κλαμπ. Το μήνυμά του

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Αμπού Σισέ στη Σεντ Ετιέν - Πήρε τη φανέλα με το «6» - Στα 13.000.000 ευρώ η οψιόν αγοράς. 

Η Σεντ Ετιέν ανακοίνωσε Σισέ κι αυτός είπε αντίο στο... θρυλικό κλαμπ. Το μήνυμά του

Ύστερα από τρεις σεζόν παρουσίας του στον Ολυμπιακό, ο Παπέ Αμπού Σισέ, παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού στη Σεντ-Ετιέν. Ο 25χρονος Σενεγαλέζος στόπερ, θα συνεχίσει τη καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά με μορφή δανεισμού.

Στο ενδεχόμενο που οι "πράσινοι" επιθυμήσουν να αγοράσουν τα δικαιώματα του Αφρικανού στόπερ, θα πρέπει να ενεργοποιήσουν την οψιόν, η οποία φτάνει τα 13.000.000 ευρώ! Ο Παπέ Αμπού Σισέ, επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο «6» στη φανέλα.

Μαρτίνς για Σισέ: «Καλή εξέλιξη για όλες τις πλευρές, είμαστε περήφανοι»

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση, ο Πάπε Αμπού Σισέ αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς της ομάδας. Έγραψε στα social media:

«Γράφω αυτό το μήνυμα σε όλους τους οπαδούς και τους φίλους μου για να επιβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου αυτή τη σεζόν σε μία ιστορική ομάδα του γαλλικού ποδοσφαίρου με μεγάλη παράδοση τίτλων και επιτυχιών και μία οπαδική βάση δυνατή και παθιασμένη.

Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στην ζωή μου όπως πάντα είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα με την νέα μου ομάδα.

Σε αυτό το σημείο, αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να εκφράσω την αγάπη μου και την αιώνια ευγνωμοσύνη μου στο θρυλικό κλαμπ που είχα την τιμή να αποκαλώ οικογένεια μου αυτά τα τελευταία χρόνια, τον Ολυμπιακό».