Μουρίνιο: «Ο Κέιν ίσως μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες»

Μετά από δεύτερο τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με τη Λίβερπουλ, ο Χάρι Κέιν θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για κάποιο διάστημα, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο

Μουρίνιο: «Ο Κέιν ίσως μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες»

Ο Χάρι Κέιν τραυματίστηκε και στους δύο αστραγάλους του στην αναμέτρηση με την Λίβερπουλ (28/1), που έληξε με ήττα 3-1 εις βάρος της Τότεναμ. Ο επιθετικός τραυματίστηκε στον αριστερό του αστράγαλο, αφού έπεσε αδέξια μετά από μια μονομαχία με τον Τζόρνταν Χέντερσον. Ωστόσο, είχε τραυματιστεί και στον δεξιό του αστράγαλο σε μια προηγούμενη κόντρα με τον μέσο της Λίβερπουλ Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο 27χρονος, ο οποίος έχει ιστορικό θεμάτων με αστραγάλους, πιθανότατα θα χρειαστεί να μείνει εκτός για «λίγες εβδομάδες» σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.


«Ο δεύτερος τραυματισμός ήταν χειρότερος από τον πρώτο» δήλωσε ο Μουρίνιο. «Αντιμετώπισε τον έναν αλλά δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει και τους δύο. Υπάρχουν μερικοί παίκτες που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις. Όταν συμβαίνει συμβαίνει, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να το πολεμήσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο» πρόσθεσε ο Πορτογάλος προπονητής.
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αν είχαμε σκοράρει με τον Σον στην αρχή, το παιχνίδι θα είχε αλλάξει. Ο αγώνας είχε ένταση στο πρώτο μέρος, αλλά λάθη μας, τους επέτρεψαν να σκοράρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον Κέιν, έπρεπε να αλλάξω τη δομή της ομάδας. Μεμονωμένα λάθη μας τιμώρησαν».