Ξανά οι Άγγλοι για Μιραλάς

Βρετανικά δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο Βέλγος επιθετικός θα φύγει από την Έβερτον και πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.

Ξανά οι Άγγλοι για Μιραλάς

Θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο Κέβιν Μιραλάς δεν έχει μέλλον στην Έβερτον. Ο Μάρκο Σίλβα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και στην Αγγλία επιμένουν να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τα βρετανικά δημοσιεύματα επισημαίνουν πως ο παίκτης διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Ολυμπιακό. Χαρακτηριστικά γράφει ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει «σχέση αγάπης». Και οι Άγγλοι επιβεβαιώνουν ότι ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα επισημαίνουν πως για να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» θα πρέπει να δεχτεί μία χαμηλή πρόταση και με χρήματα που δεν έχουν σχέση με αυτή που λαμβάνει στην Έβερτον. Υπογραμμίζεται, βέβαια ότι οι δύο πλευρές διέκοψαν τη συνεργασία τους τον Απρίλιο, όμως ο Κέβιν Μιραλάς θα ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό. Έχουμε επισημάνει πως πρόκειται για ένα πολύπλοκο θέμα, το οποίο έχει αρκετά ζόρια και επίσης θα χρειαστεί πολύ χρόνο.