Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραβίασε μαζί με την Χεορχίνα τα μέτρα κορονοϊού για να πάνε στα χιόνια!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο κριτικής αφού παραβίασε την καραντίνα κι επισκέφθηκε χιονοδρομικό κέντρο μαζί με την αγαπημένη του Χεορχίνα Ροντρίγκες παρότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις μεταξύ διαφορετικών νομών και στην Ιταλία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραβίασε μαζί με την Χεορχίνα τα μέτρα κορονοϊού για να πάνε στα χιόνια!

Ενώ οι συμπαίκτες του απέκλειαν την ΣΠΑΛ και προκρίνονταν στα ημιτελικά του Ιταλικού Κυπέλλου ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκουραζόταν.

Όχι όμως στο σπίτι του, στο Τορίνο, αλλά είχε πάρει την αγαπημένη του Χεορχίνα και ως δώρο γενεθλίων στην 27χρονη Ισπανίδα πρόσφερε ένα ρομαντικό διήμερο στα χιονισμένα βουνά!

Πιο συγκεκριμένα μετέβη σε... κλειστό ξενοδοχείο χιονοδρομικού κέντρου, στο Κουρμαγιό, που είναι κοντά στα Ιταλο-ελβετικά σύνορα.

Ωστόσο η μετακίνηση μεταξύ διαφορετικών νομών απαγορεύεται για υγειονομικούς λόγους (και) στην Ιταλία.

Γεγονός που δεν εμπόδισε το ζεύγος να κάνει βόλτες στα χιονισμένα βουνά όπως αποδεικνύει η ανάρτηση σχετικού βίντεο (το οποίο αργότερα διεγράφη...) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος παραβιάζει την καραντίνα, αφού το ίδιο είχε συμβεί το περασμένο φθινόπωρο όταν προσεβλήθη από τον κορονοϊό, κατά την παρουσία του στην Εθνική του ομάδα, επιστρέφοντας με ιδιωτική πτήση και χωρίς παραμονή σε 14ημερη απομόνωση...

Ήδη η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για το πως μετακινήθηκε και πέρασε τους ελέγχους ο Ίβηρας φτάνοντας από το Πιεμόντε στον χειμερινό προορισμό του.