Τούχελ: «Το μήνυμα που μου έστειλε ο Λάμπαρντ»

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε για το μήνυμα που του έστειλε ο προκάτοχός του στον πάγκο της Τσέλσι Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά και το πώς θα κερδίσει τον κόσμο.

Τούχελ: «Το μήνυμα που μου έστειλε ο Λάμπαρντ»

Μπορεί να έδωσε το πρώτο του παιχνίδι με την Τσέλσι (0-0 με τη Γουλβς), ωστόσο ο νέος προπονητής των «μπλε» Τόμας Τούχελ, παρουσιάστηκε μία μέρα μετά ουσιαστικά, λέγοντας μάλιστα πως έλαβε μήνυμα από τον προκάτοχό του Φρανκ Λάμπαρντ.

«Μου έστειλε να μου ευχηθεί καλή επιτυχία και να μου πει να συναντηθούμε αν το επιτρέψουν οι συνθήκες στο μέλλον. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό προς εκείνον και την κληρονομιά του», ανέφερε ο πρώην τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν για να συμπληρώσει για ους φίλους της ομάδας :«Θα κερδίσω τη στήριξη των οπαδών και αντιλαμβάνομαι απόλυτα γιατί είναι απογοητευμένοι που απομακρύνθηκε ο Λάμπαρντ...»!

Για την απόφασή του να αναλάβει την Τσέλσι είπε: «Δεν θα μπορούσα ν' αρνηθώ την ευκαιρία να βρεθώ σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Οι πρώτες μου ημέρες στην ομάδα είναι εκπληκτικές. Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση.

Θέλω ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο και ν' απολαμβάνει μια ομάδα που θα βγάζει ιδιαίτερη ενέργεια και θα υπάρχει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στα ματς της ομάδας. Στην Τσέλσι θα παίζουμε πάντοτε για τίτλους και επιτυχίες. Δεν κρύβομαι από αυτό»!