Η Μαρσέιγ αποχαιρετά Μήτρογλου

Η Μαρσέιγ θέλησε με τη σειρά της να στείλει αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Κώστα Μήτρογλου.

Η Μαρσέιγ αποχαιρετά Μήτρογλου

Το δικό της «αντίο» και «ευχαριστώ» στον Κώστα Μήτρογλου, καθώς και ευχές για καλή τύχη, θέλησε να πει η Ολυμπίκ. Ο Έλληνας επιθετικός, που πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, είχε ήδη στείλει ευχαριστήριο μήνυμα στη γαλλική ομάδα με βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μήτρογλου στη Μαρσέιγ (vid)

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρσέιγ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Ο Κώστας Μήτρογλου φεύγει από την ΟΜ και επιστρέφει στην πατρίδα του, στην Ελλάδα, υπογράφοντας στον Άρη Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Super League.
Ο Κώστας Μήτρογλου έφτασε στη Μασσαλία τον Αύγουστο του 2017 κι εγκατέλειψε το κλαμπ μετά από τέσσερις σεζόν, έχοντας δοθεί στο διάστημα αυτός δανεικός σε Γαλατασαράι και PSV Αϊντχόφεν. Με τη φανέλα της Μαρσέιγ, ο Έλληνας επιθετικός συμμετείχε σε 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 16 γκολ, συμπεριλαμβανομένου ενός χατ τρικ στο Κύπελλο Γαλλίας εναντίον της Μπουρζ αν Μπρες.
Ο Κώστας Μητρόγλου λοιπόν θα φοράει από εδώ και στο εξής τα χρώματα του Άρη Θεσσαλονίκης, καθώς δεν συμπεριλαμβανόταν στα σχέδια του Αντρέ Βίλας-Μπόας. Η Ολυμπίκ Μαρσέιγ του εύχεται καλή τύχη».