Άρσεναλ: Μετά τους Οζίλ και Παπασταθόπουλο, φεύγει και ο Μουστάφι

Παρελθόν από την Άρσεναλ αναμένεται να αποτελέσει και ο Σκόντραν Μουστάφι, μετά τους Μεσούτ Οζίλ και Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Άρσεναλ: Μετά τους Οζίλ και Παπασταθόπουλο, φεύγει και ο Μουστάφι

Στην… πόρτα της εξόδου από την Άρσεναλ βρίσκεται ένας ακόμα ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων». Μετά τους Μεσούς Οζίλ και Σωκράτη Παπασταθόπουλο που έλυσαν την συνεργασία τους με τον σύλλογο του Λονδίνου, πλέον, είναι έτοιμος να πάρει σειρά και ο Σκόντραν Μουστάφι.

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση προκειμένου να αποχωρήσει από τώρα από το «Έμιρεϊτς» και να συνεχίσει σε μία άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο 28χρονος αποκτήθηκε από τους «κανονιέρηδες» το 2016 από την Βαλένθια έναντι περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ και στο διάστημα της παρουσίας του στους «κανονιέρηδες» μετράει μέχρι σήμερα 151 εμφανίσεις, στις οποίες κατέγραψε εννέα γκολ και πέντε ασίστ.

Την φετινή σεζόν, ωστόσο, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Μίκελ Αρτέτα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε μόλις εννέα αναμετρήσεις των λονδρέζων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η τελευταία του παρουσία σε ματς της ομάδας ήταν στις 26 Δεκεμβρίου στη νίκη (3-1) επί της Τσέλσι, όταν αντικατέστησε τον Λακαζέτ στο 92’ και πρόλαβε να αγωνιστεί... μόλις ένα λεπτό!