Υποψήφιος για την Τσέλσι ο Μπρένταν Ρότζερς

Η καρέκλα του Φρανκ Λάμπαρντ τρίζει και ο Μπρένταν Ρότζερς είναι ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Υποψήφιος για την Τσέλσι ο Μπρένταν Ρότζερς

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Τσέλσι με τον ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Η κακή κατάσταση που βρίσκονται οι Λονδρέζοι έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Η καρέκλα του τρίζει επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα, αφού η ομάδα του συνεχίζει να μην πείθει με τις εμφανίσεις. Έτσι στην Αγγλία έχουν αναπτυχθεί διάφορα σενάρια για τον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Η φημολογία είναι έντονη και σύμφωνα με αυτήν θεωρείται ότι δεν θα αργήσει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς να του δείξει την πόρτα της εξόδου. Υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Λάμπαρντ στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι είναι ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο προπονητής της Λέστερ φέρεται να είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Λάμπαρντ.

Εκτός από τον Μπρένταν Ρότζερς στη λίστα της Τσέλσι βρίσκεται ο Μαξ Αλέγκρι, αλλά και ο πρώην προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τόμας Τούχελ.